Ασβεστόλιθος


Η Ελλάδα είναι πάντα διασκεδαστική όπου κι αν πάτε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες, Κρήτη, Ρόδος, Κέρκυρα, Σαντορίνη και φυσικά σε παγκοσμίου φήμης διεθνείς σκηνές, όπως η κοσμοπολίτικη Μύκονος, και αυτοί οι κομμένοι χώροι, όπως η Ίος, η Χερσόνησος και τα Μάλια στην Κρήτη, τη Λαγκάνα στη Ζάκυνθο και τον Κάβος στην Κέρκυρα. Χορέψτε σε μπαρ σε οργανωμένες παραλίες. Απολαύστε σφηνάκια στο σπίτι και κοκτέιλ αναμειγνύονται και χύνεται από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα wine bar και τα ελληνικά κρασιά της Αθήνας, δείτε τον οδηγό του Matt για τα ελληνικά κρασιά και τα μπαρ κρασιού βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας. Οδός Πειραιώς 71 και Αγίων Ασασών, με διάσημη ελληνική λαϊκή μουσική που έγινε διάσημη στις παλιές ελληνικές ταινίες.

Το αγγλικό κλαμπ κωμωδίας της Αθήνας σας φέρνει σε επίσκεψη σε διεθνείς κωμικούς και τοπικές πράξεις κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας. Η θρυλική μουσική σκηνή αρχιτεκτονικίκη στο γκάζι, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο διάσημες στην Αθήνα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ της Αθήνας μετά από ώρες. Στοά αθανατού, αν σας αρέσει η παραδοσιακή μουσική της ρεβίτικα αυτό είναι το μέρος, ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στην Ομόνοια και το Μοναστηράκι στην οδό Σοφοκλέους 19.

Κατεψυγμένα κοκτέιλ από έμπειρους https://www.glentzes.gr/fotaerio-gkazi , lounge μουσικής και χορού πάρτι, επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όλα έρχονται μαζί για να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα, κάθε μέρα της εβδομάδας, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στο Παρίσι, σε ένα κλαμπ με το όνομα ουίσκι α Γωγώ, το οποίο ιδρύθηκε το 1947, το 12 το 1953, έθεσε ένα πάτωμα χορού, είχε ανασταλεί χρωματιστά φώτα και αντικατέστησε το τζουκ μποξ με δύο πικάπ που εγχείρησε, ώστε να μην υπάρχουν διαλείμματα μεταξύ της μουσικής.

Στο παλιό μπουζούκια θα μπορούσατε να απολαύσετε τους διασημότερες τραγουδιστές και τους παίκτες του μπουζουκιού με όλη την οικογένεια με ένα κιλό ρετσίνα και μερικά αρνίσια παϊδάκια ή ένα μπουκάλι φτηνό κονιάκ 3 αστεριών, σήμερα πρέπει να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι για ένα μπουκάλι ουίσκι , μερικά φρούτα και ξηρούς καρπούς. Σε όλα τα μπουζούκια νυχτερινά κέντρα υπάρχει ένας φωτογράφος, ο οποίος, σίγουρα, θα σας φωτογραφίσω, είτε το θέλετε είτε όχι.

32 ως εκ τούτου, ένας φόρος στους θαμώνες του τέλους εισόδου πρέπει να καταβάλλουν για να παρακολουθήσουν νυχτερινά κέντρα μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός μειώνοντας το οριακό όφελος των πελατών. Κάντε όπως κάνουν οι Αθηναίοι και κατευθυνθείτε προς ένα μπουζούκια Club ή χτυπήστε ένα από τα διάσημα κλαμπ με ζωντανά καλλιτέχνες. Γνωρίζοντας ότι η κακή συνήθεια των Ελλήνων, μπουζούκια ιδιοκτήτες πώληση στα κλαμπ γκαρνταρόμπα "πακέτα τσιγάρων.

Comments